ADVERTISEMENT
Advertisement

Shkolla E Mesme Dhe 9-vjecare Ballagat "SHMB"

Albania
  • Updating
  • Updating
(1 Ratings)

Shkolla E Mesme Dhe 9-vjecare Ballagat "SHMB" is headquartered in Tirana. The address of the Shkolla E Mesme Dhe 9-vjecare Ballagat "SHMB" is Albania.. You can refer to a few comments below before coming to this place. There are 393 related addresses around Shkolla E Mesme Dhe 9-vjecare Ballagat "SHMB" already listed on soamaps.com

Advertisement

Details

Address
Albania
Place Types
Ratings
1
Compound Code
XQX8+JW Hysgjokaj, Albania
Advertisement

Location

Advertisement
Inappropriate listing?
Advertisement

FAQs

Where is Shkolla E Mesme Dhe 9-vjecare Ballagat "SHMB" located?

- Shkolla E Mesme Dhe 9-vjecare Ballagat "SHMB" is located at Albania

How is Shkolla E Mesme Dhe 9-vjecare Ballagat "SHMB" rated?

- Shkolla E Mesme Dhe 9-vjecare Ballagat "SHMB" has 1

What days are Shkolla E Mesme Dhe 9-vjecare Ballagat "SHMB" open?

- Shkolla E Mesme Dhe 9-vjecare Ballagat "SHMB"'s opening hours are being updated.

Advertisement

Reviews

School at Tirana

Tirana, Albania
Gjykata e, Tirana, Albania
Rruga Donika Kastrioti, Tirana, Albania
Rruga e Dibrës 1017, Tirana, Albania
Rruga Mustafa Qosja, Tirana, Albania

School at Rrethi i Kavajës

Sheshi viles, Vilë-Boshtove, Albania
Shëtitorja Josif Budo, Kavajë, Albania
kavaje, pallati murrizi, Shëtitorja Josif Budo, Kavajë, Albania
Kati 4, E852, Prrenjas, Albania
SH57, Çermë e Poshtme, Albania
ADVERTISEMENT