ADVERTISEMENT
Advertisement

Kisha Ortodokse E Shenjtorëve Ortodoks Dhe Katolikë

lagja 3 rruga imzot Fan Stilian Noli, Durrës, Albania
  • Updating
  • Updating
(0 Ratings)

Kisha Ortodokse E Shenjtorëve Ortodoks Dhe Katolikë is headquartered in Durrës. The address of the Kisha Ortodokse E Shenjtorëve Ortodoks Dhe Katolikë is lagja 3 rruga imzot Fan Stilian Noli, Durrës, Albania.. You can refer to a few comments below before coming to this place. There are 66 related addresses around Kisha Ortodokse E Shenjtorëve Ortodoks Dhe Katolikë already listed on soamaps.com

Advertisement

Details

Address
lagja 3 rruga imzot Fan Stilian Noli, Durrës, Albania
Place Types
Ratings
0
Compound Code
8C6X+68 Durrës, Albania
Advertisement

Location

Advertisement
Inappropriate listing?
Advertisement

FAQs

Where is Kisha Ortodokse E Shenjtorëve Ortodoks Dhe Katolikë located?

- Kisha Ortodokse E Shenjtorëve Ortodoks Dhe Katolikë is located at lagja 3 rruga imzot Fan Stilian Noli, Durrës, Albania

What days are Kisha Ortodokse E Shenjtorëve Ortodoks Dhe Katolikë open?

- Kisha Ortodokse E Shenjtorëve Ortodoks Dhe Katolikë's opening hours are being updated.

Advertisement

Church at Durrës District

Lagja 5, Rruga Kadri Pirro Nr. 46, Durrës, Albania
Rruga Don Nikoll Kacorri, Durrës, Albania
Rruga Taulantia, Durrës 2001, Albania
ADVERTISEMENT